Gratis uitproberen Inloggen

Blog

Terug naar het overzicht

HBOMBOPOVO
De overstap naar ChatGPT-4

  • Wytze van der Schaaf

In de boeiende wereld van kunstmatige intelligentie en leren met machines, is er altijd ruimte voor groei en vernieuwing. Een van de meest interessante ontwikkelingen in deze omgeving is de recente verbetering van Copilot, de virtuele assistent voor Schoolmonitor, die nu draait op ChatGPT-4 in plaats van de vorige versie, ChatGPT-3.5. Deze ontwikkeling belooft een reeks verbeteringen in het opstellen van projecten en schrijven van plannen.

Chat-GPT-4

Wat is ChatGPT-4?

ChatGPT-4 is de nieuwste versie van OpenAI’s taalmodel. Het is ontworpen om tekst te genereren die lijkt op menselijke tekst, gebaseerd op de input die het krijgt. Deze nieuwe versie is een verbetering van de vorige versie, ChatGPT-3.5, en biedt een aantal belangrijke verbeteringen, waaronder een beter begrip van context.

Wat betekent dit voor Copilot?

De overstap naar ChatGPT-4 betekent dat Copilot nu nog beter in staat is om te helpen bij het opstellen projectplannen. Dankzij de verbeterde capaciteiten van ChatGPT-4 kan Copilot complexere vragen beantwoorden, beter reageren op verzoeken.

De overstap naar ChatGPT-4 is een spannende vooruitgang voor Schoolmontior. Met deze nieuwe capaciteiten kan Copilot nog effectiever worden ingezet. We kijken ernaar uit naar de vele manieren waarop deze nieuwe technologie zal worden gebruikt.

Belangrijkste is deze ontwikkeling kan betekenen dat administratieve taken en schoolprojecten efficiƫnter worden beheerd, waardoor er meer tijd overblijft voor wat echt belangrijk is: het onderwijs en welzijn van de leerlingen.

Delen: