Gratis uitproberen Inloggen

Platform

Schoolmonitor staat midden in het onderwijsveld.

Dagelijks worden we geïnspireerd om onderwijsgevenden, directies en bestuurders te faciliteren om met plezier binnen de organisatie aan het werk te zijn.

Meer dan ooit wordt er in deze tijd van organisaties gevraagd om transparant te werken. We creëren de mogelijkheid om mensen mee te nemen van strategisch meerjarenbeleid naar operationeel individueel handelen. Transparantie en samenhang door heldere communicatie is daarbij ons credo. Kwaliteit op alle fronten staat hierbij centraal. Dit houdt in dat iedereen die met Schoolmonitor werkt een gebruikersvriendelijke werkomgeving aantreft, waarbinnen de eigen schoolorganisatie duidelijk herkenbaar naar voren komt.

We realiseren dit onder meer door een intensief contact met de klant en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Schoolmonitor zet mensen in hun kracht en stimuleert op unieke wijze het delen van expertise en ervaring binnen en tussen scholen. Onderwijs maken we samen!

Historie

Vanuit de dagelijkse praktijk van schooldirecteuren is in 2009 Schoolmonitor ontwikkeld. Wij staan midden in het onderwijsveld en worden dagelijks door schoolleiders geïnspireerd om Schoolmonitor te optimaliseren en mee te denken in het praktische gebruik.

Medewerkers

We breiden ons team voortdurend uit met nieuwsgierige collega’s die volop kans krijgen om zich te ontwikkelen. Want we staan voor kwaliteit en willen graag elke dag verbeteren en onze klanten kunnen blijven verrassen.

Onze klanten

“Nu, zeven jaar verder, maken we nog steeds met grote tevredenheid gebruik van Schoolmonitor. In januari 2018 zijn er nog weer vijf scholen aan onze organisatie toegevoegd -ook zij waren meteen enthousiast op het aansluiten bij Schoolmonitor- en met het groeien van de organisatie is een eenduidige structuur en communicatie erg belangrijk”

afbeelding tarieven

Tarieven

Schoolmonitor hanteert duidelijke tarieven. Een vast bedrag per jaar en geen onverwachte kosten. Je krijgt onder andere je eigen monitor, je wordt aangesloten op het netwerk van je schoolbestuur en je kunt koppelingen maken met andere Schoolmonitor gebruikers via het externe netwerk. Er is geen datalimiet en Schoolmonitor kan worden gebruikt door een ongelimiteerd aantal gebruikers.

Waar is het allemaal begonnen?

Historie