Gratis uitproberen Inloggen
Terug naar het overzicht

PO
De kracht van ChatGPT en de integratie in Schoolmonitor

  • Hans Plat

Zie je jezelf al zitten met een virtuele assistent die jou 24/7 ondersteunt bij al je taken? Een assistent die je kan helpen met het schrijven en redigeren van teksten, het maken van samenvattingen en nog veel meer? Maak kennis met ChatGPT, de nieuwste AI-technologie en hoe deze wordt geïntegreerd in onze vertrouwde Schoolmonitor als “Copilot“.

 

Wat is een Large Language Model


ChatGPT, ontwikkeld door OpenAI, is een Large Language Model (LLM) dat is ontworpen om gesprekken te voeren en menselijke teksten te begrijpen. Maar het gaat verder dan alleen begrijpen – het kan ons helpen bij het schrijven van teksten, het vertalen van ingewikkelde zinnen naar eenvoudigere taal en het beantwoorden van vragen. Stel je voor dat je vastloopt bij het schrijven van een beleidsdocument of een projectplan, en je een virtuele assistent hebt om je te helpen de tekst uit te werken!

Kansen door integratie

Schoolmonitor heeft deze revolutionaire technologie naadloos geïntegreerd in haar platform onder de naam “Copilot“. Copilot werkt als een virtuele medewerker die altijd voor je klaar staat, klaar om je te assisteren bij elke stap. Stel je voor dat je de mogelijkheid hebt om projecten efficiënt te definiëren, ze onder te verdelen in beheersbare taken en zelfs de benodigde acties voor je te laten uitwerken. En het mooiste is dat alle suggesties en uitwerkingen zichtbaar zijn voor andere gebruikers binnen jouw Schoolmonitor-omgeving, waardoor de samenwerking soepel verloopt.

In deze video zie je hoe Copilot je kan helpen bij het opbouwen van je project in het schooljaarplan.

Ontdek de kracht 💪

Ervaar vandaag nog de kracht van ChatGPT en de integratie in Schoolmonitor. Laat ons je begeleiden op deze boeiende reis naar efficiëntie en gemak in jouw dagelijkse onderwijstaken. Maak gebruik van onze ervaren prompts om de beste suggesties te krijgen voor jouw projecten en begin de technologie te gebruiken die belooft jouw werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen. Ben je klaar om de kracht van ChatGPT en de integratie in Schoolmonitor te omarmen?

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Delen: