Gratis uitproberen Inloggen

Team

Schoolmonitor voor het team

In Schoolmonitor werken jullie als team samen aan de verbeterprojecten binnen de school.

In Schoolmonitor werken jullie als team of werkgroep samen aan projecten die jullie school verbeteren. Elke gebruiker heeft een eigen monitor en kan daarin met de toegewezen projecten aan de slag. Maar ook hebben jullie inzicht in de andere projecten binnen de school, de planning en belangrijke documenten. Zo is iedereen altijd op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je school.

Jullie doorlopen met de projecten zelfstandig de PDCA-cyclus en wijzen taken aan elkaar toe. Projectcommunicatie gaat simpel via de chat en jullie werken in een overzichtelijk scrum bord zodat het hele team weet welke taken openstaand, actief en afgerond zijn. Daarnaast zijn er voor iedereen verschillende support mogelijkheden beschikbaar binnen het platform.

Interesse? Neem contact op met jullie directie, zodat we kunnen kennismaken of probeer Schoolmonitor eerst vrijblijvend uit.

Hele team

usp team 1

usp team 2

Support en ondersteuning

Schoolmonitor heeft verschillende support mogelijkheden om jullie te ondersteunen in het werken met het platform. Zo is er een gebruikershandleiding waarin alle onderdelen aan de hand van screenshots worden uitgelegd en zijn er diverse tutorials en blogartikelen met tips en uitleg. Heb je een vraag, dan stel je die gemakkelijk via het ticketsysteem in het platform. Verder is de helpdesk tijdens kantooruren via telefoon of mail te bereiken voor alle gebruikersvragen.

Handleiding en helpdesk

Scrummen

Scrummen in Schoolmonitor

Deze efficiënte manier van werken is geïtegreerd in de Do-fase van de PDCA-cyclus. Jullie maken taken aan op een digitaal scrum board en wijzen deze toe aan elkaar. Deze taken kennen 3 mogelijke statussen. Openstaand, actief en afgerond. Is een taak afgerond, dan sleep je deze gemakkelijk naar afgerond. Zo is iedereen binnen het project op de hoogte van de projectvoortgang.

Werken met Story Points

Werken jullie met het scrum bord, dan is het ook erg waardevol om Story Points toe te kennen aan de verschillende taken. Zo krijgen jullie een nog realistischer beeld van de werkzaamheden en heb je grip op het project.

Story Points

Tutorials en trainingen

Tutorials en trainingen

Op de website van Schoolmontior zijn diverse support mogelijkheden te vinden. Zo ook de tutorials. Deze video’s laten kort zien hoe je diverse acties kunt uitvoeren in het platform. Daarnaast hebben we een veelzijdig trainingsaanbod. Er zijn trainingen specifiek voor het bestuur of de directie, maar ook voor kleine groepjes of voor het hele team.

Benieuwd wat Schoolmonitor voor jullie team kan betekenen?

Laten we kennismaken! Plan hiervoor zelf een moment in onze agenda.

Willen jullie eerst zelf een kijkje nemen in Schoolmonitor?
Probeer Schoolmonitor dan 30 dagen gratis uit.

Primenius

Panta Rhei

Noortkwartier

CBO Noardwest Fryslân

Gearhing

BMS