Gratis uitproberen Inloggen
Terug naar het overzicht

HBOMBOPOVO
Belangrijke update voor Schoolmonitor gebruikers: Revisiegeschiedenis per tekstveld!

  • Wytze van der Schaaf

Het kan een uitdaging zijn om bij te houden wie wat heeft aangepast in het jaarplan, vooral in een dynamische schoolomgeving waar meerdere mensen aan hetzelfde project werken.

Schoolmonitor introduceert een update die je in staat stelt om de revisiegeschiedenis per tekstveld te bekijken.

Dit houdt in dat je toegang hebt tot een gedetailleerde, chronologische weergave van alle wijzigingen die door iedereen zijn aangebracht.

Met deze nieuwe functie kun je moeiteloos elke tekstwijziging traceren en herstellen die mogelijk door jezelf of collega’s is gedaan. Dit is niet alleen handig voor het corrigeren van fouten, maar ook voor het begrijpen van de context achter elke wijziging. Het biedt een transparant overzicht van de bijdragen van elk teamlid en versterkt de samenwerking binnen de school.

🔍 Hoe werkt het?
Elke keer dat een tekstveld wordt bijgewerkt, slaat Schoolmonitor automatisch de wijziging op.
Om toegang te krijgen tot de revisiegeschiedenis klik je simpelweg op de revisieknop die nieuw toegevoegd is aan de toolbar. Je krijgt een lijst te zien met alle eerdere versies van de tekst, gesorteerd op datum en vervolgens op tijd. Je kunt door deze lijst navigeren om de inhoud te bekijken zoals die was voordat deze werd overschreven.

⏰ Met terugwerkende kracht
Een van de meest bijzondere aspecten van deze update is dat het met terugwerkende kracht werkt op alle tekstvelden. Dit betekent dat je niet alleen toekomstige wijzigingen kunt volgen, maar ook de volledige geschiedenis van elke tekst sinds het gebruik van Schoolmonitor kunt raadplegen.

Hoe deze nieuwe functionaliteit werkt!

🛠️ Aan de slag
Deze nieuwe revisiefunctie is nu live voor alle gebruikers. We nodigen je uit om in te loggen en deze krachtige functie zelf te ontdekken. We zijn ervan overtuigd dat het een waardevolle aanvulling is bij het gebruik van Schoolmonitor.

📣 Laat ons je ervaringen weten!
We hebben deze update ontwikkeld op basis van feedback van onze gebruikers. Ook jouw feedback is cruciaal voor ons om Schoolmonitor te blijven verbeteren en aan te passen aan de behoeften van scholen.

Delen: