Gratis uitproberen Inloggen

Blog

Terug naar het overzicht

PO
Nieuwe gebruikershandleiding

  • Michelle van Ellen

De handleiding van Schoolmonitor is vernieuwd!
Voorheen kon je op veel pagina’s binnen het platform een korte handleiding raadplegen met informatie over dat specifiek onderdeel. Dit beviel goed, maar de informatie was op een aantal plekken niet meer volledig en up-to-date. Het was tijd voor een upgrade, dus we hebben hebben een nieuwe gebruikershandleiding gemaakt.

 

Even wat anders!

Dit keer een Pdf-document die onder andere vanuit je profiel te downloaden is. Zo is hij altijd binnen handbereik! We zijn dus afgestapt van een korte, specifieke handleiding per onderdeel. Door één document te gebruiken, kunnen we de samenhang tussen de onderdelen beter laten zien en is het makkelijker om functionaliteiten binnen het platform te ontdekken. Maar dit betekent niet dat je telkens het hele document door moet om de informatie te vinden die je zoekt. Via de inleiding klik je namelijk op een hoofdstuk en je komt dan direct bij het onderdeel naar keuze.

Wat vind ik in de nieuwe gebruikershandleiding?handleiding

In de handleiding worden de belangrijkste onderdelen van het platform uitgelegd, we laten aan de hand van screenshots zien hoe je bepaalde acties kunt uitvoeren en er wordt extra informatie over PDCA gegeven. De verschillende gebruikersrollen binnen Schoolmonitor worden uitgelegd (en bijvoorbeeld wanneer een nieuwe medewerker een uitnodigingsmailtje ontvangt) en alle supportmogelijkheden worden toegelicht.

 

Waar vind ik de nieuwe gebruikershandleiding?

Je vindt de handleiding op de vertrouwde plek onder je Profiel. De Pdf kun je daar gemakkelijk downloaden.
Ook hebben we de gebruikershandleiding toegevoegd aan de ‘Aan de slag’ pagina op onze website. Deze pagina is handig voor nieuwe gebruikers van het platform, omdat hier de basis onderdelen worden uitgelegd. En hier kan de nieuwe gebruikershandleiding dan dus niet ontbreken.

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe gebruikershandleiding? Via onderstaande link kun je hem ook downloaden.

Gebruikershandleiding Schoolmonitor

Ben je gebruiker van Schoolmonitor, dan horen we graag wat je van de nieuwe handleiding vindt en misschien mist er nog iets? Laat het ons dan weten!

Ben je nog geen gebruiker van Schoolmonitor, neem dan gerust een kijkje in de handleiding om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. En neem dan contact met ons op of maak een gratis demo aan. Dan kun je het platform zelf uitproberen.

 

 

 

 

 

 

Delen: