Gratis uitproberen Inloggen
Terug naar het overzicht

HBOMBOPOVO
Project verlengen naar volgend jaar

Wanneer je nog niet alle onderdelen in de CHECK fase klaar hebt, maar het schooljaar is wel (bijna) voorbij, dan kan je het project verlengen naar volgend schooljaar. Dit doe je gemakkelijk in de ACT-fase. Hier kies je niet voor Afronden, maar voor project kopiƫren. Je kan kiest hier zelf welke informatie je mee wilt nemen naar het volgende jaar.

Voor wie is deze tutorial bedoeld?

Directie en projectregisseurs

Wanneer gebruik je deze tutorial?

Wanneer je wilt weten hoe je een project kunt verlengen.

Wat laten we in deze tutorial zien?

Hoe je een project verlengt naar volgend schooljaar.

Bij de eindevaluatie van het project (CHECK), wordt de status van het project duidelijk. Het project is nog niet af. In de ACT-fase neem je het besluit om volgend schooljaar verder te gaan met het project.

Bij het verlengen van een project, kan er gekozen worden om evaluaties en openstaande acties mee te nemen naar het volgende jaar of niet. De rest van de informatie wordt automatisch gekopieerd naar het gekozen nieuwe schooljaar.

Let op: zorg er wel voor dat het nieuwe schooljaar al is aangemaakt. Anders kan je deze niet selecteren.

Er wordt een kopie gemaakt van het project en in het nieuwe jaar gezet. In dit nieuwe jaar kan je aanpassingen doen zodat het project qua planning en status weer up-to-date is. De aanpassingen die je doet in het nieuwe jaar staan los van het eerdere project. Dit project in het voorgaande jaar blijft ongeroerd.

Toch nog een vraag over het verlengen van een Schoolmonitor project?
Neem gerust contact met ons op.

Delen: