Gratis uitproberen Inloggen

Schooldirectie

Schoolmonitor voor de schooldirectie

In Schoolmonitor werk je als directie samen met je team en het bestuur.

Schoolmonitor is de digitale oplossing voor schooldirecteuren (en RDO’s). Je zet het schooljaarplan samen op en maakt mensen uit je team kartrekker van verschillende projecten. Als directie schuif je  op naar een faciliterende en inspirerende rol. De gebruiksvriendelijke werkomgeving en slimme functionaliteiten zorgen ervoor dat het samenwerken en overzicht houden optimaal gebeurt. Zo heb je als schooldirectie een constante overview over de projecten binnen je school en spring je bij dat waar nodig is.

Statistieken en statussen worden overzichtelijk getoond, zodat je als directie altijd weet hoe je school ervoor staat. Dit communiceer je gemakkelijk via de monitor met het bestuur. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden binnen het platform om samen te werken met andere scholen, binnen of buiten het bestuur, om elkaar in projecten te ondersteunen.

Interesse? Laten we kennismaken of probeer Schoolmonitor eerst vrijblijvend uit.

Directie

usp schooldirectie 1

usp schooldirectie 2

De projectcyclus

Hoe zorg je er als directie voor dat alle ideeën en plannen om de school te verbeteren op een overzichtelijke manier gerealiseerd worden? En hoe blijft de kwaliteit die je hiermee aan je organisatie toevoegt geborgd? Dit doe je door te werken in een projectcyclus.

Schooldirectite Alex Otten

Onderwijs maken we samen!

We vinden het belangrijk om met onze gebruikers in contact te blijven. Alex Otten is een van de gebruikers van Schoolmonitor. Hij is binnen de Stichting Primenius aanjager is geweest in het gebruik van ons platform. Eerder stelde we Alex een aantal vragen hierover en onlangs hielden we een interview via Teams over zijn ervaringen.

Wat is een project in Schoolmonitor

Binnen een school zijn er een tal van werkzaamheden, projecten en taken. De een groter dan de ander. De een met meer impact dan de ander. We krijgen geregeld de vraag wanneer een project geschikt is voor Schoolmonitor. Met behulp van deze korte checklist heb je snel het antwoord.

Schooldirectie Wat is een project klein

Interview met een schooldirecteur

Wanneer je iets nieuws aanschaft, is het fijn om reviews en gebruikerservaringen te lezen. Wij spraken met Janny Vonk; interim directeur op de Bisschop Möller Stichting. Ze vertelt onder andere over haar eerste kennismaking met het platform en de implementatie binnen het team.

Implementatie & trainingen

Op diverse manieren ondersteunen we jou en het team om een goede start te maken met Schoolmonitor. In dit traject ondersteunen we bij de inrichting van het platform zodat de huidige organisatie structuur een logische plek vindt in het platform. Daarnaast zijn er diverse trainingsmogelijkheden. Van een basistraining voor het hele team, tot een Gevorderde training om een echte verdiepingsslag te maken. Ook na het voortraject en de implementatie, blijven we dicht bij de school staan en denken mee in oplossingen. Daarnaast is de helpdesk is beschikbaar voor vakkundige, technische en inhoudelijke ondersteuning.

Schooldirectie trainingen

Benieuwd wat Schoolmonitor voor jouw school kan betekenen?

Laten we kennismaken en plan zelf een moment in onze agenda.

Wil je eerst zelf een kijkje nemen?
Probeer Schoolmonitor dan 30 dagen gratis uit.

Primenius

Panta Rhei

Noortkwartier

CBO Noardwest Fryslân

Gearhing

BMS