Gratis uitproberen Inloggen

Schoolmonitor voor het primair onderwijs

Schoolmonitor voor het primair onderwijs

In Schoolmonitor werken het bestuur, de scholen, afdelingen en teams met elkaar samen.

Bestuur

Bestuur

De speciale omgeving voor de bovenschoolse organisatie zorgt ervoor dat deze te allen tijde inzage heeft in de voortgang van de school, het meerjarenbeleid duidelijk kan communiceren en de scholen kan ondersteunen met templates, trajecten en documenten. Hierdoor werkt het bovenschools management samen met de scholen aan een verdere versterking van de gehele organisatie.

Directie

Schooldirectie

In de directie omgeving van Schoolmonitor zijn alle plannen en onderliggende documenten binnen handbereik en is de status van de vorderingen en resultaten visueel inzichtelijk gemaakt. Dit overzicht geeft de directie de mogelijkheid om de focus steeds meer te verleggen van manager naar leidinggevende.

Hele team

Teamlid

Teamleden met specifieke kennis van zaken kunnen via een toegewezen traject binnen hun eigen Schoolmonitor omgeving voorop lopen om het traject goed vorm te geven en hiervan regisseur te zijn. Hiermee wordt een directe bijdrage geleverd aan de input en uitvoering van het jaarplan en het jaarverslag.

Ontdek alle mogelijkheden die het platform Schoolmonitor biedt

Bekijk alle oplossingen

Voor wie is Schoolmonitor_

Eigentijdse manier van leidinggeven

Een dynamische schoolomgeving vraagt om leiderschap dat zich onderscheidt in communicatie, innovatie en expertisedeling. Schoolmonitor levert een bijzondere bijdrage aan het scheppen van deze randvoorwaarden.

Binnen Schoolmonitor wordt strategisch meerjarenbeleid, op basis van de PDCA-cyclus (Plan, Do, Check, Act), vertaald naar operationele taken waar uw medewerkers goed mee uit de voeten kunnen. Collega’s worden hierdoor als expert in zijn of haar kracht gezet en hierdoor deelverantwoordelijke. Met Schoolmonitor aan uw zijde zorgt u voor het bewaken van continuïteit, kwaliteitsborging en het versterken van expertise. Zo werkt u met uw team aan goed onderwijs.

Ontdek hoe wij de implementatie van Schoolmonitor begeleiden

Customer Success Manager