Gratis uitproberen Inloggen

Bestuur

Schoolmonitor voor het bestuur

In Schoolmonitor werken het bestuur en de scholen met elkaar samen.

Er zijn verschillende functionaliteiten en mogelijkheden binnen Schoolmonitor die specifiek voor het bestuur van de onderwijsorganisatie ontwikkeld zijn. Deze functionaliteiten zorgen ervoor dat het bestuur constant een up-to-date inzicht heeft binnen de gehele organisatie.

Statistieken en statussen worden overzichtelijk getoond, zodat je als bestuur snel weet hoe je scholen er voor staan. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden binnen het platform die het gemakkelijk maken om de scholen vanuit het bestuur te ondersteunen.

Interesse? Laten we kennismaken of probeer Schoolmonitor eerst vrijblijvend uit.

Bestuur

usp bestuur 1

usp bestuur 2

Borgen van beleid

Voor dit probleem hebben wij de beleidsdocumenten omgeving ontwikkeld. Door een doorgaande lijn op te zetten naast je jaarplan / jaarverslag cyclus borg je op simpele wijze de status van je definitieve beleid. De documenten koppel je eenvoudig vanuit SharePoint naar Schoolmonitor.

Beleidsdocumenten

Voortgangsgesprek

Voortgangsgesprekken

Omdat de scholen gemakkelijk een tussentijdse rapportage kunnen genereren, ben je als bestuur op de hoogte van de actuele stand van zaken. Zo beschik je over een perfecte basis voor een prettig en overzichtelijk voortgangsgesprek.

Prestatie indicatoren

Stel als bestuur indicatoren vast die je organisatiebreed wilt monitoren. Binnen alle projecten kunnen deze indicatoren gebruikt worden. Hierdoor ontstaat er één overzicht van de resources die er aan de indicatoren besteed worden. Bijvoorbeeld hoeveel uren worden er over alle scholen besteed aan het realiseren van de doelen in het koersplan?

Prestatie indicatoren

Statistieken bestuur

Statistieken

Via de speciale statistiekenpagina heeft het bestuur inzicht in het gebruik van Schoolmonitor binnen alle scholen. Ook is er inzicht in de projectvoortgang gekoppeld aan de beleidsonderwerpen.

Benieuwd wat Schoolmonitor voor jouw bestuur kan betekenen?

Laten we kennismaken en plan zelf een moment in onze agenda.

Wil je eerst zelf een kijkje nemen?
Probeer Schoolmonitor dan 30 dagen gratis uit.

Primenius

Panta Rhei

Noortkwartier

CBO Noardwest Fryslân

Gearhing

BMS