Gratis uitproberen Inloggen
Terug naar het overzicht

Geen categorie
Nieuw gezicht bij Schoolmonitor, even voorstellen…

  • Michelle van Ellen

Begin deze maand ben ik begonnen als projectmanager bij Schoolmonitor. Misschien heb je al een blogartikel of LinkedInpost van me gezien of me gespot op de medewerkerspagina van de website. Een nieuw gezicht, dus tijd om mezelf voor te stellen.

 

 

Hi, ik ben Michelle. 33 jaar, geboren in Nijmegen, maar na mijn basisschooltijd woonachtig in het Noorden van het land. Nu woon ik met mijn man Dennis en dochtertje Evie van 3 in Drachten.

Een prima plekje, vlakbij de basisschool waar mijn man werkt, maar onze droom is toch echt een rustiger plekje in het groen met meer ruimte voor het buitenleven. Want we genieten het meest van lekker zwemmen, barbecueën en de dag afsluiten met vrienden bij de vuurkorf of een bordspel op tafel.

Afgelopen 8 jaar ben ik werkzaam geweest als projectmanager bij communicatiebureaus in Drachten, Heerenveen en Groningen. In deze functie verzorgde ik met het team diverse campagnes voor verschillende klanten.  Van grote internationale commerciële bedrijven tot gemeentes en kleine non-profit organisaties. Heel gevarieerd en allemaal met hun eigen identiteit en communicatieaanpak. Door die variatie aan klanten en campagnes, ben ik er achter gekomen dat ik mijn voldoening vooral haal uit de organisaties met maatschappelijke betrokkenheid en dat ik mij liever focus op de complete klantreis van één organisatie, dan een klein stukje hiervan voor veel verschillende klanten.

En die kans krijg ik nu bij Schoolmonitor! Binnen een team van gepassioneerde experts ga ik me richten op de communicatie van Schoolmonitor. Een breed begrip, maar het komt neer op het uitbreiden van de huidige communicatie-uitingen, maar ook het onderzoeken hoe we Schoolmonitor beter kunnen introduceren bij onderwijsinstellingen in Nederland (en misschien wel daarbuiten). Ook zal je me tegen gaan komen bij de helpdesk waar we gebruikers ondersteunen in het gebruik van Schoolmonitor of spreken we elkaar via de telefoon voor het inplannen van (online) presentaties en trainingen.

De eerste weken voelen al als erg productief. Er zijn 3 nieuwe blogartikelen op de site verschenen, we hebben verschillende posts op LinkedIn gedeeld, ik heb een online training bijgewoond en de eerste analyses zijn gemaakt om te kijken hoe we kracht van Schoolmonitor bij meer scholen en besturen onder de aandacht kunnen brengen.

De affiniteit met het onderwijs kreeg ik vooral via mijn man. Hij staat voor groep 7 en via hem krijg ik de waardevolle momenten mee die het vak van leraar zo mooi maken. Daarnaast hoor ik ook de uitdagingen die er zijn om de vele ballen in de lucht te houden. Ik hoop dat ik met mijn werk voor Schoolmonitor mijn steentje kan bijdragen aan dit mooie werkveld en meer herkenbaarheid kan geven aan deze digitale oplossing die het werken aan organisatieontwikkeling in het onderwijs makkelijker, overzichtelijker en efficiënter maakt.

Wil je op de hoogte blijven van de komende ontwikkelingen binnen Schoolmonitor? Dan bieden we verschillende mogelijkheden om ons te blijven volgen:

Mogelijkheden genoeg!
Dus ik sluit af met de hartelijke groeten en zeg met veel vertrouwen en enthousiasme; Tot snel!

Michelle van Ellen

Delen: