Gratis uitproberen Inloggen
Terug naar het overzicht

Geen categorie
Koppeling Schoolmonitor met Cupella Taakbeleid

  • Hans Plat

Schoolmonitor heeft deze koppeling onlangs tot stand gebracht. Het programma Taakbeleid van Cupella is inmiddels een standaard in de wereld van het Primair Onderwijs. De ingewikkelde regels van Bapo en Duurzame inzetbaarheid: Cupella berekent alles automatisch. U heeft er geen omkijken naar en Taakbeleid voldoet bovendien aan de eisen van de CAO.

Binnen de Schoolmonitor omgeving is het mogelijk om bij projecten in de “Planfase” bij ‘Uren en budget’ medewerkers te selecteren en het aantal uren aan te geven. De aangegeven uren worden dan direct in Cupella Taakbeleid verwerkt en ook meegenomen in het jaarplan.

De koppeling kan vanuit Schoolmonitor zeer eenvoudig tot stand worden gebracht. Indien u Schoolmonitor gebruikt en wilt koppelen met Cupella, dan vindt u hieronder een link naar een korte handleiding.

Handleiding Cupella koppeling

Delen: