Gratis uitproberen Inloggen
Terug naar het overzicht

Geen categorie
Schoolmonitor in praktijk: St. Maartenschool

  • Hans Plat

Als ervaren professionals in onderwijs en bestuur geloven wij dat Schoolmonitor een positieve bijdrage heeft aan de kwaliteitsborging en -verbetering van elke school in Nederland.

Graag laten wij onze klanten het woord doen, want zij kennen de voordelen van Schoolmonitor als geen ander. Maak hieronder kennis met Age Huitema, de zeer betrokken en bevlogen directeur van de St. Maartenschool in Bolsward.

“Op onze school zijn wij onlangs gestart met het formeren van expertgroepen, waarbij ieder teamlid naar eigen expertise het schoolbeleid en uitvoering mee vorm geeft. School Monitor sluit heel mooi aan op dit soort   ontwikkelingen binnen onze schoolorganisatie.

De betrokkenheid van het team bij de input voor het jaarplan en het schoolplan is door deze werkwijze echt versterkt. De school is meer van ons allen geworden. Voor de expertgroepen biedt School Monitor een handzaam platform om met elkaar samen te werken en voor het managementteam biedt het programma een helder totaaloverzicht van de vorderingen en resultaten. Met één druk op de knop zien we op elk moment van het jaar meteen of we op koers liggen.

Wij zijn ontzettend tevreden over het programma en de ondersteuning die wij van Schoolmonitor verkrijgen. Het programma sluit naadloos aan op de eisen van het huidige onderwijs.”

Bent u benieuwd naar wat Schoolmonitor voor uw school of bestuur kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Delen: