Gratis uitproberen Inloggen
Terug naar het overzicht

Project afronden? Bekijk de tutorial hier!

Wanneer alle onderdelen in de CHECK-fase klaar zijn, kan het project afgerond worden. Dit doe je gemakkelijk in de ACT-fase. Hier kies je voor afronding van je project of voor verlenging van je project naar het volgende schooljaar. Wanneer je kiest voor afronden, worden ook direct de eventuele borgingstaken geactiveerd. Erg handig om het project in de komende jaren niet uit het oog te verliezen. 

Voor wie is deze tutorial bedoeld?

Schooldirecteuren en projectverantwoordelijken

Wanneer gebruik je deze tutorial?

Wanneer je wilt weten hoe je een project kunt afronden of verlengen en wanneer je wilt weten hoe je borgingstaken kunt activeren.

Wat laten we in deze tutorial zien?

Welke twee keuzes je hebt in de ACT-fase

Bij de eindevaluatie van het project (CHECK), wordt de status van het project duidelijk. In de ACT-fase wordt het besluit genomen om het project af te ronden of, zo nodig, mee te nemen naar een volgend schooljaar.

Bij het verlengen van een project, kan er gekozen worden om evaluaties en openstaande acties mee te nemen naar het volgende jaar of niet.

Wordt er voor afronding gekozen, dan worden daarmee ook de eventuele borgingstaken uit stap 5 van de PLAN-fase geactiveerd en komen hiermee automatisch terug in de jaren die gaan komen. Wanneer er geen borgingstaken zijn ingevuld, wordt dit hier tekstueel weergegeven. Je kunt nu alsnog borgingstaken invoeren in de PLAN-fase stap 5 en daarna het project afronden zodat deze borgingstaken hier alsnog geactiveerd worden.

Toch nog een vraag over het afronden of verlengen van een Schoolmonitor project?
Neem gerust contact met ons op.

Delen: