Gratis uitproberen Inloggen

Over ons

Over ons

Historie

Scholen nemen gedurende acht jaar de gedeeltelijke verantwoordelijkheid op zich voor het persoonlijke en onderwijskundige leerproces van een kind, waarbij ze streven naar optimale begeleiding vanuit een veilige omgeving. Om dit te ondersteunen is in 2009 Schoolmonitor ontwikkeld, geïnspireerd door de dagelijkse praktijk van schooldirecteuren. Schoolmonitor is nu een gebruiksvriendelijk platform voor organisatie- en kwaliteitsontwikkeling, dat centraal staat in veel scholen in Nederland. Het doel is om gezamenlijk te werken aan goed onderwijs.

Team

We breiden ons team voortdurend uit met nieuwsgierige collega’s die volop de kans krijgen om zich te ontwikkelen. We staan voor kwaliteit en willen ons graag elke dag verbeteren om onze klanten te kunnen blijven verrassen. We bieden onze klanten een platform dat aansluit bij de ontwikkelingen in het veld waarin de nieuwste technieken zijn verwerkt.

Onze klanten

Ontdek de scholen die al hebben gekozen voor Schoolmonitor. Naast het tonen van de verschillende organisaties staan hier ook praktijkvoorbeelden en klantverhalen. Hiermee ontdek je op een handige manier hoe Schoolmonitor waarde toevoegt aan het onderwijsproces en hoe we onze klanten ondersteunen.

Tarieven

We houden van transparantie en dat geldt ook zeker voor onze tarieven. Alle functionaliteiten van het platform zijn beschikbaar. Er is geen datalimiet en binnen je omgeving kun je ongelimiteerd gebruikers toevoegen. Ontdek hoe onze tarieven zijn opgebouwd.