Gratis uitproberen Inloggen

Blog

Terug naar het overzicht

Geen categorie
Presentatie Den Haag

  • Hans Plat

Het team van School Monitor is vaak actief op pad om schooldirecteuren in Nederland persoonlijk te ontmoeten en de PDCA gedachte in het onderwijs toe te lichten.
In januari stonden wij op een prachtige locatie midden in het centrum van Den Haag. Hier gaf Hans Plat een inspirerende presentatie voor zeer betrokken en enthousiaste groep schoolleiders in het Primair Onderwijs. We spraken over het praktisch inzetten van de PDCA cyclus en over de uitdagingen waar je als schooldirecteur voor staat (wat het nodige aan hilariteit en herkenning opleverde). Schoolmonitor werd tevens uitvoerig belicht.
Wij kijken terug naar een geslaagde ochtend die bij onze deelnemers als uitstekend werd beoordeeld. In de foto’s ziet u een kleine impressie van de bijeenkomst.

Wilt u ook graag meer informatie over het praktisch inzetten van het PDCA cyclus en het kwaliteitszorgprogramma Schoolmonitor? Stuurt u dan een e-mail naar info@schoolmonitor.nl. Wij informeren u tijdig, wanneer wij bij uw school in de buurt zijn. Ook kunt u een eigen presentatie aanvragen voor uw school of stichting.

Delen: