Gratis uitproberen Inloggen
Terug naar het overzicht

Medewerkers koppelen aan een groep, doe je zo!

In Schoolmonitor wordt gebruik gemaakt van ‘Groepen’. Dit zijn de verschillende teams die binnen de school bestaan. Een groep kan bestaan uit 1 medewerker. Bijvoorbeeld een Interne Begeleider, maar kan ook uit meerdere medewerkers bestaan. Bijvoorbeeld een Werkgroep Kwaliteitszorg. Binnen Schoolmonitor worden projecttaken toegewezen aan deze groepen. Wanneer een projecttaak wordt toegewezen aan een groep, dan hebben alle medewerkers uit die groep toegang tot het project en de desbetreffende projecttaak. Zo koppel je dus gemakkelijk de juiste mensen in een keer aan een projecttaak. Hoe je een nieuwe groep aanmaakt en medewerkers kunt koppelen aan een groep, laten we je hier zien. 

Voor wie is deze tutorial bedoeld?

Schooldirecteuren en gebruikers met een hoofdaccount.

Wanneer gebruik je deze tutorial?

Wanneer je een nieuwe groep aan wilt maken en wanneer je medewerkers wilt toevoegen aan een groep

Wat laten we in deze tutorial zien?

Hoe maak je een nieuwe groep aan?

Bij Schoolgegevens – Groepen, kun je via de blauwe knop een nieuwe groep aanmaken. Je geeft hier de groepsnaam en afkorting op en je kiest een kleur voor de groep. Zo zijn ze gemakkelijk van elkaar te onderscheiden in de visuele planning.
Je kunt hier ook direct medewerkers toevoegen aan de groep, maar vaak zul je dit doen vanuit het menu-item Medewerkers.

Nieuwe groep aanmaken

 

Hoe kun je medewerkers koppelen aan een groep?
Je hebt al groepen aangemaakt en wilt medewerkers aan deze groep toevoegen. Dit kan zoals hierboven aangegeven vanuit het menu-item Groepen, maar dit kan ook vanuit het menu-item Medewerkers. In onderstaande tutorial laten we je zien hoe je dit doet.

 

 

Toch nog een vraag over het aanmaken van groepen of het koppelen van medewerkers?
Neem gerust contact met ons op.

Delen: