Gratis uitproberen Inloggen

Hoe ontzorgt Schoolmonitor?

Hoe ontzorgt Schoolmonitor?

Of het nu gaat om leerkrachten, schooldirecties of het bovenschools bestuur: onderwijs maken we samen. Allen dragen bij tot de realisatie van scholen waarbinnen kwalitatief hoogstaand onderwijs gegeven wordt.

Wij vinden dat er zowel binnen de school als in de stichting of vereniging meer gebruik moet worden gemaakt van elkaars expertise. Met Schoolmonitor krijgt u toegang tot trajecten en documenten die beschikbaar zijn gesteld door andere scholen. Deze kunt u aanpassen en gebruiken binnen uw eigen school. Of het nu gaat om het implementeren van een leesmethode of om een beleidsstuk over veiligheid, gezamenlijk hebben we een kenniscentrum rondom kwaliteit.

Daarnaast beschikt Schoolmonitor over een Kwaliteitsplein met reeds SMART-geformuleerde trajecten. Deze kunt u vrij gebruiken en zo kunnen wij u goed op weg helpen. Wilt u hulp inschakelen bij het opzetten van uw jaarplan of bij het uitwerken van een beleidsstuk, dan kunt u op onze ondersteuning rekenen. Want goed onderwijs, dát maken we samen!

Ondersteuning

U kunt op ons rekenen als het gaat om vakkundige, technische en inhoudelijke ondersteuning. Zowel in het voortraject als tijdens de implementatie blijven wij altijd dicht bij uw organisatie staan en denken wij mee in oplossingen die voor u ook daadwerkelijk het verschil gaan maken.

Samen met u optimaliseren wij Schoolmonitor voor uw organisatie. Daarnaast zorgen wij voor de meest efficiënte scholingsmomenten passend bij uw school en uw wensen.

Voor vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur via: (0513) 52 87 59 . Onze telefonische helpdesk helpt u adequaat, zodat u verder kunt met het optimaliseren van de kwaliteit binnen uw organisatie.