Gratis uitproberen Inloggen

Kwaliteit op school

Schoolmonitor is een interactief systeem dat in alle lagen van uw school een cruciale rol vervult om uw organisatie sterker te maken. Schoolmonitor is dé digitale oplossing rondom organisatieontwikkeling en kwaliteitsborging in het onderwijs en geeft u grip op de ontwikkelingen binnen uw school/scholen.

Werkbare PDCA-cyclus

Maak een eenduidige vertaalslag van strategisch meerjarenbeleid naar operationeel individueel handelen.

Kracht van delen

Creëer gedeelde verantwoordelijkheid en borg gezamenlijk de kwaliteit. Zet uw experts in hun kracht zonder grip te verliezen op de kwaliteitsontwikkeling.

Gecontroleerd toewijzen

Maak op elk moment een volledige rapportage. Dit bespaart u tijd en zorgt voor uniformiteit in uw verslaglegging

Toegankelijkheid

Maak op elk gewenst moment gebruik van Schoolmonitor. Alle scholen zijn beschikbaar in één online omgeving op uw laptop, tablet of digibord.

Voor wie is Schoolmonitor?

Als directie staat u voor een lastige klus. U wilt een stabiele en krachtige organisatie, waarbij medewerkers binnen uw team zich bewust zijn van hun rol binnen het geheel.

Hoe ontzorgt Schoolmonitor?

Wij vinden dat er zowel binnen de school als in de stichting of vereniging meer gebruik moet worden gemaakt van elkaars expertise. Met Schoolmonitor krijgt u toegang tot trajecten en documenten die beschikbaar zijn gesteld door andere scholen. Deze kunt u aanpassen en gebruiken binnen uw eigen school.

Begeleiding en implementatie

Wilt u meer uitleg om een goed beeld te krijgen wat Schoolmonitor voor uw organisatie kan betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een presentatie. Kosteloos en vrijblijvend uiteraard! Om een goede start met Schoolmonitor te maken, plannen wij na de aanschaf een ondersteuningsmoment in om bij u op locatie Schoolmonitor te implementeren.

Klant worden

Word nu klant en laat u ontzorgen door Schoolmonitor.

Is Schoolmonitor van toegevoegde waarde voor mij?

Voor wie is Schoolmonitor?